Teknosa, internet yatırımlarının meyvelerini topluyor. Şirketin web ortamı ‘teknosa. com’ dünyanın itibarlı etkinliklerinden İnteraktif Medya Ödülleri (Interactive Media Awards – IMA)‘nde jüri tarafından ödüle layık görüldü.

Ödüllere başvuran şirketler; tasarım, içerik, pratiklik, fonksiyonellik, kullanıcı dostu olma gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

IMA’da e-ticaret alanında başarılı bulunan Teknosa’nın COO’su Bülent Gürcan, şirket olarak dijital tanıtım ve satış yatırımlarına önem verdiklerini aktardı. Bülent Gürcan, “Online alışverişin önemini biliyoruz. Yatırımlarımız devamlı artıyor, sektörümüze bu alanda da öncülük ediyoruz. Bununla orantılı olarak e-ticarette müşteri sayımızda artıyor. Aldığımız ödül de Teknosa ve sektörümüz adına online alışverişte büyük başarılar elde ettiğimizin bir kanıtı.” dedi.

Web ağının büyük bir mağaza kadar ciro yapar hale geldiğini ifade eden Gürcan, ‘teknosa. com’un ayda 2 milyona yakın ziyaretçisi bulunduğunu; 67 milyon defa görüntülendiğini dile getirdi.

Kaynak: cha