Sürat Kargo, Türkiye’de sene sonuna kadar 700 şubeye ulaşmayı, 250 yeni eleman istihdam etmeyi öngörüyor. Şirket olarak büyümeye önem verdiklerini belirten Genel Müdür Halis Sağırlı, bu minvalde fırsatlara odaklanıp sektörde birinciliğe oynayacaklarını ifade etti.

Halis Sağırlı, Sürat Kargo birim amirleri ve bölge müdürleri ile Kızılcahamam Asya Termal Otel’de bir araya geldi. Buluşmada 2010’dan bu yana şirketin yüzde 40 büyüdüğünü vurgulayan Sağırlı, “Gelinen aşamada elemanların eğitimi adına önemli yatırımlarımız var. “ dedi.


Kargo sektörüne 2003’te adım attıklarını aktaran Sağırlı, “Alanı önemli yeniliklerle tanıştırdık. Biz kargoculuktan elde ettiğimiz geliri kargoculuğa yatırıyoruz. 2010–2011 döneminde yüzde 40 oranında büyüdük. Gayemiz bu eğilimin devamıdır. Ve umuyorum, ülke içinde sene sonuna kadar 700 şubeye ulaşacağız ve 250 yeni eleman alacağız.” ifadelerini kullandı.

Sağırlı, Kızılcahamam’da birim amirleri ve bölge müdürleri ile ilk 7 ayı değerlendirip 2016 hedeflerini ele alacaklarını dile getirirken; "Bunun yanında 2016 için planlar belirliyeceğiz. En mühimi dış şubeler ile ilgili faaliyetleri takvime bağlayacağız.” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: cha