Kemer Belediyesi olarak turizm sezonuna hazırlandıklarını belirten Başkan Topaloğlu, yaklaşık 1 ay içerisinde Kemer içerisinde gerçekleştirdikleri projeleri bitirmiş olacaklarını söyledi.
Topaloğlu, turizmcilerle sık sık istişarede bulunduklarını, yaptıkları görüşmelerde Nisan ayında Kemer'de bir hareketlilik beklediklerini ifade ederek, “Kundu, Belek, Lara bölgesindeki turizmciler Mayıs ayı gibi hareketlilik yaşanacağını söylüyor. Kemer olarak özellikle Rusların ve BDT ülkelerinden yoğun olarak misafirin geldiği bir bölgeyiz. Bu pazardan aldığımız bilgilere göre Rusların ilk tercihi yine Kemer olacaktır. Sezonun ilk misafirler önce Kemer'e geliyor. Turizm sezonunun iyi gececiğini tahmin ediyoruz.” dedi.
Rusya, Ukrayna ve Baltık ülkeleri pazarlarında herhangi bir sıkıntı olmadığına değinen Başkan Topaloğlu, “İngiltere'de 15 Mayısta bir gevşeme olacağı söyleniyor ama şu anda bir kıpırdanma yok. İngiltere'den alınacak haberler de iyi olursa daha iyi bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Tanıtımla ilgili çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Rusya'da Mart ayında düzenlenecek olan MITT Moskova Fuarı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tanıtım broşürlerimiz hazır. Kemer'deki tanıtım rüzgarını Kemer Belediyesi olarak üzerimize alıyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber EDİTÖR