Bu yıl beşincisi düzenlenen lansman toplantısında 2013 kreasyonu bayilere tanıtıldı. Lansman da Funda Arar ve Latif Doğan da şarkılarıyla geceye renk kattı.

Halı sektöründe AR-GE ve inovasyona yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Royal ve Pierre CardinHalı’nın, gelenekselleşen lansman toplantısına ilgi büyük oldu. Royal ve Pierre Cardin Halı 5. Bayi ve Lansman Toplantısı, Türkiye genelindeki 600 bayisinin katılımıyla Antalya’da düzenlendi. 2013 yılı yeni model ve desenlerin tanıtıldığı toplantı da ünlü sanatçı Funda Arar da şarkılarıyla davete renk kattı. Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı’nın ev sahipliğini yaptığı lansman, gala gecesiyle son buldu.

Yeni yıl trendleri ve hedeflerin paylaşıldığı Royal ve Pierre Cardin Halı Bayi ve Lansman Toplantısı’nda konuşan Royal Halı Genel Müdür Yardımcısı Aydoğan Yıldır, 2013 yılında da sektörde ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti. Yeni koleksiyonlarıyla bayilerden tam not aldıklarını ifade eden Aydoğan Yıldır,  “2005 yılından beri sektörde antibakteriyel, üç boyutlu ve sigortalı halı projelerimizle ilkleri gerçekleştirdik. 2013 yılında da Ar-Ge departmanımızla geliştireceğimiz yeni ürünlerle halı sektörüne damga vuracağız” dedi.

Lansman sonrasında Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı Genel Müdürü Cihan Dağcı Funda Arar’a Ebru Halı hediye etti.

Editör: Haber EDİTÖR