Antalya’da Jokerbet sürücüsünün kural ihlali yaptığı otomobile başka bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Kaza, Konyaaltı ilçesi Atatürk Bulvarı İl Sağlık Müdürlüğü kavşağında meydana geldi. Kemer istikametinden gelen Ramazan Acay (38) yönetimindeki 07 ES 716 plakalı otomobil, İl Sağlık Müdürlüğü kavşağında sola dönüşün yasak olduğu yerde kural ihlali yaparak dönmek istedi. Bu sırada Antalyaspor kavşağı istikametinden gelen İmdat Yaman idaresindeki 07 EMM 50 plakalı otomobil, 07 ES 716 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Kazada otomobilde bulunan Mustafa Acay (33) ve Ayşegül Acay (17) araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri araç sürücüsü Ramazan Acay ile Gülsen Acay (34), Fatma Acay ve Adil Acay’ı (37) çeşitli hastanelere kaldırdı. Araç içerisinde çıkışan Mustafa ve Ayşegül Acay ise yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumun iyi olduğu öğrenildi.

        YARALIYA YERDE ALKOL MUAYENESİ

        Öte yandan, kazada hafif şekilde yaralanan 07 ES 716 plakalı aracın sürücüsü olay yerinde orta refüje yatırılarak bekletildi. Bu sırada olay yerinde kaza tutanağı tutan polis, Ramazan Acay’a yerde yatarken alkol muayenesi yaptı. Alkolmetre cihazına üflemekte zorlanan Acay, yerde yaralı olarak yatmasına rağmen cihaza birkaç defa üflemek zorunda kaldı. Polis, Acay’a doldurduğu evrakları da imzalattı. Acay, daha sonra olay yerinden ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kaynak: cha