Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Sebahattin Öztürk Başkanlığında gerçekleşen 2013–2014 Sezonu İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına, Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Merkez İlçe Kaymakamları , İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Konyaayı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

Toplantı Antalyaspor'un bu sezon maçlarını oynayacağı Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda alınacak güvenlik önlemleri ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sunumlar yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığınca Türkiye'nin genelinde uygulanmaya yönelik alınan kararlar hakkında katılımcılar bilgilendirildi.

Vali Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, 2013 – 2014 sezonunun önceki yıllara göre daha güvenli daha huzurlu geçmesi temennisinde bulundu.17 Ağustos 2013 yılında başlayacak olan sezonda Antalya'da önemli bir problem beklenmediğini yine her türlü ihtimale göre tedbirlerin alınacağını belirtti. Bizim işimiz sezonun güvenli ve huzurlu bir şekilde sürmesini sağlamaktır. Dedi. Başarılar dileyerek yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. 
Editör: Haber EDİTÖR