Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlara hizmetini ve desteğini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bereketin ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in “Biz birlikte güçlüyüz” anlayışı kapsamında merkez ve 19 ilçede Ramazan ayı boyunca gıda paketi desteği verilecek.

GIDA PAKETİ İÇİN ONLINE BAŞVURU
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ABİM’in 444 94 20 telefonu ve www.antalya.bel.tr adresi üzerinde oluşturulan Ramazan Gıda Paketi Talep Formunu doldurarak başvuran vatandaşlar gelir durumu ve muhtaçlık kriterlerine göre değerlendiriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Ramazan Ayı öncesinde başvuruları incelenip gerekli kriterleri taşıyan vatandaşlara gıda yardımları evlerine kadar ulaştırmaya başlandı. Gıda paketleri özenle hazırlanarak ilk olarak Kepez İlçesinde dağıtılmak üzere konvoylarla eşliğinde yola çıktı.

ADRESLERE ULAŞTIRILIYOR
Antalya'nın dört bir tarafına dağılan ekipler ilk gün merkezde Başkan Muhittin Böcek'in selamlarını ileterek gıda paketlerini vatandaşlara ulaştırdı. Ekipler Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve hijyen koşullarında gıda kolilerini tek tek adreslere ulaştırıyor. Vatandaşlar, sıkıntılı günlerinde Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Editör: Haber EDİTÖR