İbradı Belediyesi’nin 100.Yıl Cumhuriyet Kültür Salonu 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yapılan açılış töreni ile vatandaşların hizmetine açıldı.

100.Yıl Cumhuriyet Kültür Salonu Açıldı

Bölge halkının tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayabileceği 100.Yıl Cumhuriyet Kültür Salonunda nikah salonu, damat- gelin odası, fuaye, konferans salonu, çok amaçlı salon, Engelli kullanımına da uygun olarak tasarlanan Düğün Salonu Ayrıca kültür merkezi olarak da kullanılacak olan binada toplantı, kongre, seminer ve çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.

100.Yıl Cumhuriyet Kültür Salonu projesinin sadece bir düğün ya da toplantı salonu olmadığının altını çizen İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, merkezin ilçenin ihtiyaçlarına uygun bir sosyal tesis olduğunu söyledi. Başkan Küçükkuru, “İlçemizde toplantı, seminer, tiyatro, düğün, konser ve merasim gibi birçok faaliyetin bir arada yürütülebileceği, İbradı'mızın geleneksel mimarisine uygun şekilde inşa ettiğimiz; çok amaçlı salonumuzun isminin İbradı Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısında "100. YIL CUMHURİYET KÜLTÜR SALONU" olmasını oy birliğiyle kararlaştırdık. İlçemize hayırlı olsun...”dedi

Editör: Haber EDİTÖR