Maarif Eğitim Kurumları, ‘’Maarifest’’ Uçurtma ve Çocuk Festivali adı altında Konyaaltı Beach Park Açık Hava Konser alanında düzenlediği renkli aktiviteler ile çocukların merak, kendine güven duygusu gelişimlerini çeşitli oyun ve aktivitelerle geliştirmelerini sağlamaya devam etti.
Çocuklar birbirinden güzel yarışmalarla eğlencenin tadını çıkardı!
Maarif Koleji öğrencilerinin çaldığı enstrümanlarla saat 13.00’de başlayan festivalde çocuklar, tavla turnuvası, smaç, üçlük, halat çekme, çuval, yoğurt yeme, yumurta taşıma yarışmaları yaptı. Yarışmalarda derece alan çocuklara sertifika verildi.
En güzel tasarlanan ve en yükseğe çıkan uçurtmaya madalya!
Festivalde zıp zıp, basketbol, futbol gibi şişme oyun parkurlarında eğlenceler devam ederken çocuklar, kendi tasarladıkları uçurtmaları gökyüzünde uçurdu. Jüri tarafından tasarımı en çok beğenilen ve en yükseğe uçan uçurtmanın sahibine madalya ödülü verildi.
Çocuklar dansa doydu!
Bale, jimnastik, folklör ve modern dans gösterileriyle çocuklar gönüllerince dans etti. Okul orkestrası ve koroda yer alan öğrenciler, çocuklara özel şarkılar seslendirdi. Karaoke köşesinin de kurulduğu alanda çocuklar, diledikleri şarkıları söyleyerek eğlenceli vakit geçirdi.
Türkiye ve Antalya’da farklı alanlarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi!
Maarif Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu, Artistik Jimnastik Antalya 1’incisi, Resim Yarışması Türkiye 1’incisi, Atatürk konulu Resim Yarışması Antalya 2’incisi, TEOG 1 Türkiye 1’incisi, Atatürk konulu şiir yarışması Antalya 1’incisi, Türkiye Kayak Şampiyonası büyük slalom Türkiye 3’üncüsü, Eskrim Şampiyonası Antalya 1’incisi, Okçuluk Şampiyonası Antalya 2’incisi, Yıldız Erkekler Tenis Turnuvası Antalya 2’incisi, Karate Şampiyonası Antalya 2’incisi, Genç Erkekler Türkiye Tenis Şampiyonası Türkiye 2’incisi, Okçuluk Şampiyonası Türkiye 3’üncüsü, Mun Konferansı En iyi delege, mansiyon ödüllerinde derece alan öğrencilere madalya verildi.
Palyaço ve tahta bacakların dolaştığı, kum ve yüz boyama aktivitelerinin yapıldığı, ritim şov ve sihirbaz gösterilerinin büyülediği festivalde, Sindirella, Yakışıklı Prens, Sherlock Holmes, Dr. Watson, Abraham Lincoln, Maleficent gibi çocuklar tarafından tanınan bazı gerçek ve kurgusal karakterler dolaştı. Misafirler, gerçek ve kurgusal karakterlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Resim ve Fen Bilim sergisinin de yer aldığı festivalde Maarif Eğitim Kurumları öğrencilerinin resimleri ve projeleri sergilendi.
Editör: Haber EDİTÖR