Jolly Joker'i tercih edenler yeni yılı Gökhan Türkmen ile karşılayacak. Aslı Demirel'in ön sahne yapacağı Jolly Joker'de daha sonra Türkmen sahneye çıkacak. Saatler gece yarısını gösterdiğinde Türkmen ile geri sayımı yapacak olan eğlence severler, ardından DJ partiyle geceye devam edecek.

Black'te ise Erkan Güleryüz ve vokali Jale hayranlarıyla buluşuyor. Güleryüz, hayranları için sevilen şarkılarını seslendirecek. Lara bölgesinin bir diğer popüler mekanı Haylass ise Erdinç ile yeni yıla merhaba diyor.

Paşa Lara'da Murat Tekyıldız, Arzuhane'de Arzu Turalı, Rich'te Elnur, sahneye çıkıyor. Yılbaşı gecesi Rixos Downtown Otel'de ise Birol sahneye çıkıyor. Dansçı kadrosuyla sahneye çıkacak olan Birol kulaklara hitap ederken, dans şovları da geceyi renklendirecek.

SoHo'da ise DJ ve oryantal partinin yanı sıra, sürpriz eğlenceler yapılacak. Şehir içi otellerinden Crowne Plaza, yılbaşı gecesi için Elnur ile anlaştı. Antalya'nın sevilen şarkıcısı Elnur, otel müşterilerine unutulmaz saatler yaşatacak.

Hotel Su'da ise yılbaşına özel gece hazırlandı. DJ performans, Cenk Sökmen, Art İstanbul Orkestrası sahneye çıkıyor. Yılbaşına özel aktivitelerin yapıldığı Hotel Su, çocukları da unutmadı. Çocuklar için Kids Club'de yılbaşı kutlaması gerçekleştirilecek. Çocuklar için mini disko, yüz boyama, sihirbaz ve palyaço gösterileri hazırlandı.

The Marmara Otel'de ise Didar Çalık sahneye çıkıyor. Gala yemeği ile başlayan yılbaşı kutlaması, oryantal şovla devam edecek. 23.00 ile 01.00 saatleri arasında Didar sahne performansı ile The Marmara müşterilerinin karşısına çıkacak. Gece, DJ performans ile sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Kundu'daki Aska Lara Resort & SPA ise yılbaşı için eğlence dolu bir program hazırladı. Albatros Salonu'nda yapılacak yılbaşı eğlencesi, fuayedeki klasik müzik konseriyle başlayacak ve ardından yılbaşı yemeğine geçilecek. Salonda Habana Dans Show'un ardından Smyrna Royal Band orkestrası konukları coşturacak. Mezdeke Grubu'nun sahne alacağı gece, diskodaki canlı DJ performansıyla sona erecek. Otelde çocuklar için de Noel Baba hediye dağıtımı, sihirbaz gösterisi ve çeşitli aktiviteler hazırlandı.

Ramada Plaza Otel'de ise Jale ve Erkan Güleryüz sahneye çıkıyor. Gala yemeğinde Jale, saatler 22.00'yi gösterdiğinde ise Erkan Güleryüz sahneyi devralıyor. 24.00'e kadar şarkılarını seslendirecek Güleryüz, saatler gece yarısını gösterdiğinde ise yerini DJ'e devredecek.

Akra Barut Otel ise 2015'i Hale ile karşılıyor. Sesiyle olduğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Hale, gala yemeğine sesiyle eşlik ediyor.

Ayhan Tekin Orkestrası ve Mezdeke oryantal gösterisinin gerçekleştirileceği Belek Spice Otel'de yılbaşı eğlencesi akşam yemeğiyle başlayacak.

LAPA LAPA KAR YAĞDIRACAKLAR

Belek'teki Calista Luxury Resort'ta Grup Rönesans'ın canlı performansı eşliğinde gala yemeğiyle başlayacak gece, oryantal ve latin danslarından oluşan gösteriyle hareketlenecek. Yeni yıla ise gökyüzü havai fişeklerle aydınlanırken, lapa lapa yağan kar eşliğinde merhaba denilecek. Maskeli parti, Dj performansı ve dans şovlarla devam eden eğlence yeni yılın ilk ışıklarına kadar sürecek.

Editör: Haber EDİTÖR