Uncalı Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam’ın başkanlığında İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Merkez İlçe Emniyet Müdürlerinin katılımları ile yapılan haftalık genel değerlendirme toplantısında, AGT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Mehmet Semih Söylemez “ Duygusal Sermaye” konulu bir konferans verdi.

 

Konferansta, “Duygusal Sermaye” kavramı hakkında bilgiler veren Sayın Söylemez, çok bilgili, yetenekli ve becerikli çalışanların dahi, kurumlarına karşı negatif duygular içerisinde olmaları halinde, başarısız olma olasılıklarının yüksek olduğunu belirtti. Her çalışanın sadece yönetimlere karşı kendini sorumlu hissetmemesi gerektiğini, aynı zamanda yanındaki çalışanlara karşı da sorumlu olduğunun altını çizen Söylemez, bunu kurum içerisinde bir davranış biçimine geçirebilen her yönetimin “sinerji” oluşturmada büyük rol alacağını vurguladı. Sayın Söylemez ayrıca, bir kurumun tüm çalışanlarının bir aile bütünlüğü içerisinde hareket etmesi gerektiğine işaret etti.

 

Konferans sonunda, kısa bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam da aile kavramına önem verdiğini, toplumun temel taşının aile olduğunu ve çalışma arkadaşlarını ailesinden biri gibi gördüğünü belirterek, katkılarından dolayı AGT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Mehmet Semih Söylemez’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.

 

Editör: Haber EDİTÖR