Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Kızılalan Hard Endro Yarışları gaz kesmeden devam etti. Sporcular ödüllerini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

Hıdrellez Kilisesi yanında verilen starta 67 motorcu katıldı. 50 kilometrelik parkuru 37 sporcu tamamladı. Motor tutkunları gün boyu devam eden yarışları heyecan içinde izledi. Zorlu parkuru 1 saat 43 dakika 38 saniye ile birinci olarak tamamlayan Alman sporcu Rene Diertrich oldu. Yarışı 1 saat 43 dakika 49 saniye ile Bulgar sporcu Teodor Kabakchiev ikinci olarak tamamlarken, yarışın üçüncüsü 1 saat 48 dakika 39 saniye ile Muhammet Ali Yüksek oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Enduro Motokros Kulübü Başkanı Levent Yılmaz  ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş verdi.

BAŞKAN YÜCEL EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Red Arena Extreme Enduro Motokros Yarışları Alanya da şölen havasında tamamladı. Yarışlar 2 gün boyunca kazasız belasız gerçekleşti. Yarışlarda sporcular hem birbirleriyle hem de zorlu parkurla mücadele etti. Önümüzdeki yıllarda yeniden bu heyecanda buluşacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi
Editör: Haber EDİTÖR