Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ve Alanya Belediyespor Kulüp Başkalığı tarafından düzenlenen ve 17 Kasım’da 125 sporcunun katılımıyla başlayan, Alanya Belediyesi Pandemiye Karşı Öğretmenler Günü Şenliği sona erdi.

Covid-19 pandemisine dikkat çekmek ve yaklaşan Öğretmenler Günü münasebetiyle Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Pandemiye Karşı Öğretmenler Günü Şenliği’ sona erdi. 125 sporcunun katıldığı etkinlikte, dereceye girenler ödüllendirildi.

ŞAMPİYONLAR ÖDÜLÜNÜ BAŞKAN YÜCEL’DEN ALDI

Alanya Belediyespor Tenis Antrenörü Seyhan Demir koordinatörlüğünde, Halimağa Tenis Kortu’nda yapılan ve şenlik havasında gerçekleştirilen turnuvanın sunuculuğunu, ALKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Özlem Üner’in yaptığı turnuvada dereceye girenler ödüllerini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan, Alanya Belediyespor Başkanı Mehmet Erken ve Alanya İlçe Gençlik Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı’dan aldı.

6 YAŞTAN +40 YAŞA KADAR SPORCU KATILDI

Alanya Belediyesi Pandemiye Karşı Öğretmenler Günü Şenliği’nde 6-7-8-9, 11+, 20+, 30+ 40+ yaş kadınlar ve küçükler, 11+, 30+ 40+ yaş erkekler kategorilerinde toplam 125 sporcu mücadele etti. Turnuva koordinatörü Alanya Belediyespor Tenis Antrenörü Seyhan Demir ve turnuvada görev alan Türkiye Tenis Federasyonu Hakemleri Mehmet Sertaç Süalp ve Mercan Doğan’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Alanya Belediyesi Pandemiye Karşı Öğretmenler Günü Şenliği, ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı. 

Editör: Haber EDİTÖR