Mahmutlar’da, “Efsane Başkan, seni de hizmetleri de özledik”, “Kendimizden geçtik, senden asla vazgeçmeyiz”, “Çakır başkan, Seninleyiz” şeklinde pankartlarla karşılanan Çakır’a, bölge halkı yoğun ilgi ve sevgisi gösterisinde bulundu.

Çakır döneminde yapılan hizmetlerden sonra Mahmutlar’a çivi çakılmadığını ve Mahmutlar’ın yıllardır üvey evlat muamelesi gördüğünden yakınan ve 2009 seçimlerinde Çakır’a oy verenin de vermeyenin de söylediği tek şey; “Hizmet, proje, düzen, disiplin, huzur, güven, gelişim ve benzer her konuda Mahmutlar’da Çakır döneminİ çok özlendik.” Mahmutlar’da vatandaşın yoğun ilgisi ve desteğine teşekkür eden Çakır,  “Mahmutlar’ımız ve Alanya’mız için bir yerel yönetim olarak yapılabilecek en iyi hizmeti yapacağımıza söz veriyoruz. Mahmutlar’da vatandaşlarımızın ilgi ve desteği bize ayrıca güç ve güven vermektedir. Allah’ın izniyle ve vatandaşlarımızın desteği ile başaracağız.”dedi.
Mahmutlar halkı  hizmetleri hiçbir zaman unutmadı. Yıllardır Mahmutlar’a verilmeyen değer bizim dönemimizde yeniden verilecek Mahmutlar’ın adı altın harflerle yeniden yazılacak. Tüm halkımıza bize duyduğu güven için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR