Seçime yaklaşık 1 ay kala saha çalışmalarına hız veren Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, Konaklı Mahallesi’nde sanayi esnafıyla buluştu. Esnaf üzerinde büyük yük olan tüm belediye harçlarını indireceklerini sözünü verdi. 
Konaklı ziyaretinde; Alanya’da iş yapan esnaflarımız üzerinde belediye harçlarının büyük yük olduğunu, esnaflarımızın yoğun şikayetlerinden biliyoruz diyen Çakır; “Belediyenin hedefi ve amacı esnaf üzerinden para kazanmak değildir. Belediye şehrin babasıdır. Belediyeler şehirde yaşayan her vatandaşın ve her esnafın derdi ile dertlenmeli, sorunlarına çözüm bulmalıdır. Belediyelerin kuruluş ve faaliyet amacı; vatandaşın ve esnafın yanında olmak, destek olmak ve yardım etmektir.”dedi. 
Konaklı sanayisinde tüm esnafları işyerinde ayrı ayrı ziyaret eden Çakır, esnaflarla sohbet ederek, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Bizi Konaklı’da karşılayan ve ağırlayan tüm esnaflarımıza teşekkür ederiz diyen Çakır; “Sanayinin ve sanayi esnafının sorunlarının çözümünün önemli olduğunu biliyoruz. Sanayi esnafımız el emekleri ve alın teri ile çalışan ve üreten esnaflarımızdır. 
Tek dertleri evlerine ekmek götürmek olan esnafımızın üzerine yük olan her türlü belediye harçlarını indireceğimizin müjdesini buradan veriyoruz.”dedi.

Editör: Haber EDİTÖR