Demokrat Parti Alanya Belediye başkan adayı Alaattin Çakır, Demokrat Parti’nin Ankara’da yapılan 13.Olağan Büyük Kongre ve Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. 

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde yarışacak olan belediye başkan adaylarının da kamuoyuna tanıtıldığı toplantıda, Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasi gündemine değinen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal konuşmasında; 
“Allah’ın izni ile, başarılı ve dinamik Alanya adayımız Alaattin Çakır ile Alanya’da kazanan Demokrat Parti ve dolayısıyla Alanya halkımız olacaktır. Allah yardımcımız olsun.”dedi. 
Demokrat Parti 13.Olağan Büyük Kongre ve Aday Tanıtım Toplantısına için ilçe başkanı ve üst kurul delegeleri ile birlikte katılan Çakır; “Tüm Türkiye’den teşkilat mensuplarının ve üst kurul delegelerinin katıldığı toplantıda, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde belediye başkanı adayı gösterilen adayların tek tek tanıtımları yapıldı.
Sayın Genel Başkanımız konuşmasında; 
13.Büyük Kurultayı gösterdi ki; milletimiz şehit Başbakan Adnan Menderes’in ve kendi ömrünü milletin hizmetine adamış siyasetçilerimizi ve devlet adamlarımızı minnetle hatırlamaktadır. Milletimizin, Demokrat Parti’ye sahip çıktığına bir kez daha canlı şahit olduk.
Allah’ın izniyle Tüm Türkiye’de kırat şahlanışa geçmiştir.”dedi.

Editör: Haber EDİTÖR