Alanya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı  Fatih Nizam Bugün seçim ofisinin açılışını, Alanya beeldiye başkanı Adem Murta Yücel, BBP ilçe başkanı Özgür Yaman, Altso Başkanı Mehmet Şahininde olduğu kalabalık Topluluk eşliğinde yaptı.

Nizam, "Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için başkan adayı olduğu günden beri seçim çalışmalarını hızla sürdürdüğünü söyledi. Yönetim ve denetim kurulu ekip arkadaşlarıyla çalışmalarına hız verdiklerini söylediler Alanya Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı  Fatih Nizam Yaklaşık 3 yıldır büyük emek vererek geldiğimiz noktada tüm esnaflarımızın takdirini kazandığımızı, yapmış olduğumuz birebir görüşmelerde gözlemledik, gözlemliyoruz. Esnaflarımızın bana ve ekip arkadaşlarıma göstermiş oldukları teveccühten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.Seçimlerin bir hizmet yarışı olduğu bilinciyle hareket ettiklerini   eden Fatih Nizam, "Bu süreçte hiç kimseye bir saygısızlık yapmadan, gönül kırmadan süreci tamamlamak en büyük hedefimizdir.dedi.

Alanya Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı  Fatih Nizam,sandıklar açılıp sonuçlar netleşinceye kadar çalışmalarımız devam edecek, ulaşmadığımız, halini hatırını sormadığımız, varsa derdini dinlemediğimiz hiç bir esnafımız kalmayacaktır. Ve bu çalışmalarımız Hak'tan, hakkaniyetten ve ahlaki çizgiden milim dahi sapmadan devam edecektir. Kalp kırmak için değil, kalp kazanmak için, kalplere dokunmak için buradayız. Düsturumuz budur." dedi.

Editör: Haber EDİTÖR