Beykoz Siber Güvenlik Kulübü tarafından 3 Mayıs’ta düzenlenecek ‘Siber Güvenlik ve Kariyer Zirvesi’nde kriz yönetiminden istihbarat amaçlı veri toplamaya, kariyerden akıllı şebekelere kadar birçok konu ele alınacak.

Teknoloji hızla ilerliyor. Teknolojinin her geçen dakika gelişmesi hayatımızda büyük konfor yaratırken dikkat edilmesi gerekenleri de artırıyor. Özellikle güvenlik, son dönemin en önemli konusu. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği Kariyer Günleri kapsamında öğrencileri sektör profesyoneli ile bir araya getiren Beykoz Üniversitesi etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. 3+1, 7+1 eğitim sistemi kapsamında öğrencilerin mezun olmadan önceki bir dönemlerinde iş hayatını tecrübe etmelerini de sağlayan Beykoz Üniversitesi, şimdi de ‘Siber Güvenlik ve Kariyer Zirvesi’ ile öğrencilerin son yılların en merak edilen konusunu uzmanlarından öğrenmesini amaçlıyor.

Meslek Yüksekokulu (MYO) bünyesinde ‘Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı’nı açan ilk üniversitelerden biri olan Beykoz Üniversitesi’nin Beykoz Siber Güvenlik Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerin iş çevresinin gelişmesine katkı sağlanacak.

Siber güvenlikte kariyer

Etkinliğe katılacak isimler arasında, ‘Siber Kriz Yönetimi’ konuşmasıyla PwC Türkiye Siber Güvenlik Hizmetleri Lideri Cihan Vehbi Salihoğlu, ‘Pentest Penceresi’ ile Siber Time Kurucu Ortağı Murat Şahin, ‘Proaktik Güvenlik’ ile Network ve Siber Güvenlik Yöneticisi (ASAŞ) İbrahim Aslanbakan, ‘Sosyal ağlarda istihbarat amaçlı veri toplama’ ile Privia Security Kurucu Ortağı Eyüp Çelik, ‘Siber Güvenlik’te Kariyer’ ile STM/CyberThink Siber Güvenlik Uzmanı Mahir Yüksel ile ‘Akıllı Şebekelerde Siber Güvenlik’ konuşmasıyla Siemens Ürün Yaşam Döngüsü ve İnovasyon Müdürü Yusuf Kaya yer alıyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe kayıt www.eventbrite.com üzerinden yapılıyor.

Yer: Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi Konferans Salonu
Tarih: 03.05.2019
Saat: 09:00 - 16:15

Editör: Haber EDİTÖR