Milli Eğitim Bakanlığı bir yönetmelikle gazlı ve aromalı içeceklerin okul kantinlerinde satışını yasaklarken; %100 doğal, şeker ilavesiz meyve sularının satışına izin verdi. Türkiye’yi %100 doğal ve şeker ilavesiz meyve sularıyla tanıştıran öncü markalardan Aroma, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yeni ürünleriyle öğrencilere ‘bol vitaminli’ bir ders yılı diledi.

Duruk: Çocuklara ihtiyacı kadar vitamin

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Yeni ders yılında da okul kantinlerinde, beslenme çantalarında bilinçli, sağlıklı, lezzetli beslenmeye teşvik eden gıdalar öneriyoruz. Aroma, %100 içerikli ürünleriyle, okul döneminde yine öğrencilerin yanında olacak. Aroma’nın 200 ml Tetrapak ve 250 ml teneke kutu ambalajlarında %100 doğal meyve suları, öğrencilere bir günde ihtiyacı kadar vitamin desteği sunuyor” dedi.

%100 ailesinin yeni üyesi mango-elma

Türkiye’yi %100 meyve suyu ile tanıştıran ilk markalardan biri olan Aroma, bu gruptaki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Aroma, portakal, üzüm, elma, domates, kayısı-elma, nar-elma, vişne-elma, şeftali-elma ve karışık meyve sularının yanı sıra, Türkiye’de ilk defa %100 mango-elma suyunu tüketicilerinin beğenisine sundu.

Editör: Haber EDİTÖR