Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tece seçim irtibat bürosu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu’nun katılımıyla coşkulu bir şekilde açıldı.

 

MHP Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Fatma Giran tarafından açılan seçim irtibat bürosuna yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde gelen Burhanettin Kocamaz ve Serkan Akkoyuncu, burada coşkuyla karşılandı. Yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Kocamaz’ı ve Akkoyuncu’yu Tece halkı bağrına bastı.

 

Parti yöneticileri ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin ve Mezitli’yi kazanacaklarını vurguladı.

 

MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu ise konuşmasında, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden Mersin ve Mezitli’de zaferle ayrılacaklarını söyledi.

 

“KOCAMAZ FAKTÖRÜNÜ MERSİN’E YAYACAĞIZ”

 

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’ın öncülüğünde Mersin ve diğer tüm ilçeleri kazanacaklarını belirten Akkoyuncu, “Burhanettin başkanımızın Tarsus’a yaptığı hizmetler ortada. Bugün Tarsus, Mersin’in en gelişmiş ilçelerinin başında geliyor. Bizler de Mezitli halkının desteğiyle Mezitli’de seçimleri kazanarak, Büyükşehir’de Burhanettin başkanımızla beraber ortak hareket ederek tüm Mersin’e hizmet edeceğiz. Yerel seçimler hizmet etme yarışıdır. Mersin ve Mezitli’de seçimlerden zaferle ayrılacağız” dedi.

 

Yıllardır köy görüntüsünden kurtulamayan Mezitli’nin hak ettiği hizmete kendisiyle kavuşacağını ifade eden Akkoyuncu, halkın kararını verdiğini ve Mezitli’de değişime hazır olduklarını belirtti.

 

“HİZMET SÖZÜ VERİYORUM”

 

Mezitli’yi, Mezitli halkıyla beraber yöneteceklerinin altını çizen Akkoyuncu, “Kentimizi layık olduğu yere bu kentin insanlarıyla birlikte yani, Mezitli halkıyla beraber getireceğiz. Tam destek sözü aldığımız vatandaşlarımızın oylarına ihanet etmeyeceğiz. Halkımıza hizmet etme sözü veriyorum. Mezitli hizmete bizim yönetimimizde doyacak” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu ve eşi Behiye Akkoyuncu tarafından seçim irtibat bürosunun kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti.

Editör: Haber EDİTÖR