Geziler sırasında Mezitli sakinleriyle sohbet eden Fikri Sağlar, selamlaştığı gençlerin birlikte fotoğraf çektirme istediğini geri çevirmedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, Mezitli ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Sağlar’ın gezisine Mersin milletvekili adayı Ebru Çalışkan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve CHP Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım da katıldı.

Mezitli gezisine partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek başlayan Fikri Sağlar daha sonra Salı Pazarı’na geçti. Burada pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet eden Fikri Sağlar, meyve sebze fiyatlarının yüksek olmasından yakınan vatandaşların şikâyetlerini dinledi. Sağlar, “Çiftçimiz emeğinin karşılığını alamıyor, vatandaşımız ucuza meyve sebze bulamıyor. AKP’nin tarım politikaları maalesef hem çiftçiyi, hem tüketiciyi, hem pazarcıyı vuruyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili adayı Fikri Sağlar Mezitli gezisini, Viranşehir Caddesi’nde esnaf ziyaretiyle sürdürdü. Cadde üzerindeki bütün dükkânlara girerek hayırlı işler dileyen Sağlar, kendisini görüp konuşmak isteyen birçok vatandaşla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Viranşehir Caddesi’ndeki kafe ve lokantaları da gezen Fikri Sağlar, bu mekanlarda oturan gençlerin ilgisiyle karşılaştı. Sağlar, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen gençlerin bu isteğini geri çevirmedi

Editör: Haber EDİTÖR