AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Nuri Hocaoğlu, kapılarının herkese açık olduğunu belirterek, “Hizmetin siyaseti olmaz. Gün birlik günüdür. Mezitli’ye hizmet etme günüdür. Kapımız herkese açık” dedi.

 

AK Parti Mezitli Seçim ve Koordinasyon Merkezinde düzenlenen rozet takma törenine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Güllü Can, AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Severin eşi Afife Sever ve AK Parti Mezitli Belediye Başkan Adayı Nuri Hocaoğlu katıldı.

 

Rozet takma töreninde konuşan Hocaoğlu, “30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tabi ki bizler bir yarış içerisine girdik. Bu hedef doğrultusunda bir şemsiye meydana getirmiştik. Bu şemsiyenin içerisine de her türlü inanca sahip, her türlü siyasi görüşe sahip insanlarla bu hedef doğrultusunda ilerlememiz gerektiğini söylemiştik. Bugün o hedef doğrultusunda ilerlerken siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin bu çatı altında birleşmesinin katılımını yapıyoruz. Burada güç birliği yapıyoruz. Allah, gittiğimiz yolda yar ve yardımcımız olsun. Yeni gelen arkadaşlarla birlikte gitmiş olduğumuz bu kutsal yolda ve hedef doğrultusunda hedefe ulaşacağız. Davultepe teşkilatından aramıza katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Kapımız herkese açıktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber EDİTÖR