CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörü çözme konusunda hükümetin gücünün, yetisinin ve anlayışının olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde düzenlenen Parti Meclisi toplantısına başkanlık etti. Toplantının başında bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, terörü çözme konusunda hükümetin gücünün, yetisinin ve anlayışının da olmadığını vurguladı. Kılıçdaroğlu, "Tipik beceriksiz bir hükümet." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Sivas'ın ötesine hep beraber gidelim, sizinle gidelim." sözlerini hatırlatan CHP Genel Başkanı, "Gel beraber Uludere'ye gidelim dedik, niye gelmedin? Korkma senin koruman ben olurum. Bu ülkenin her karış toprağına giderim, bu ülke bizim ülkemiz. Sen koruma verdiğin için değil ülkemizi sevdiğimiz için gidiyoruz. Onların sorunlarına çözüm bulmak için gidiyoruz." şeklinde konuştu.

17 Eylül'de okulların açılacağını hatırlatarak en büyük bir felaketle karşı karşıya kalındığını savunan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çağdaş uygarlıktan 4­+4+4 sistemiyle koparılmaya çalışıldığını ifade etti.



Kaynak: cha