Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 30 Mart'ta gönül rahatlığı içerisinde kendisini bulabileceği, oyunu verdiğinde o oyu başkalarına cirolamayacak sağlam kişilerin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Uysal, Fethiye ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Uysal, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de siyasetin tıkandığını belirtti.

DP olarak doğru istikamette, milletin, hukukun, adaletin ve demokrasinin hizasında durduklarını, millete doğruları haykırdıklarını söyleyen Uysal, 30 Mart'ta vatandaşların bu doğrultuda oy kullanmalarını istedi.

Türkiye'de zaman zaman krizler yaşandığını ve ülkenin kaos ortamına sürüklenmeye çalışıldığını ifade eden Uysal, "Bugün Türkiye'de insanımız samimiyeti arıyor, kendisi gibi olan, olduğu gibi görünen insanları arıyor. 30 Mart'a sayılı günler kaldı. Gönül rahatlığı içerisinde kendisini bulabileceği, oyunu verdiğinde o oyu başkalarına cirolamayacak sağlam kişileri tercih etmeliyiz" diye konuştu.

DP Genel Başkanı Uysal, daha sonra Fethiye Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan adayı Behçet Saatcı'yı makamında ziyaret etti. 
Editör: Haber EDİTÖR