AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, bölgede yaşanan terör olaylarının hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını, yaşanan olayların sabote amaçlı olduğunu söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin giderek her alanda tüm standartlarını yükseltmeye gayretle çalıştığını belirten AK Parti Muş Milletvekili Çakar, bölgede yaşanan terör olaylarını da eleştirdi. Ramazan Bayramı dolayısıyla Muş'ta çeşitli ziyaret ve bayramlaşma programlarına katılan Çakar, “Cumhuriyet döneminden bu yana hayal edilemeyen, batıda gezip görenlerin şahit olduğu birçok göz kamaştıran yatırımlar, büyük projeler bizim şehrimizde de icra edilmektedir. Havaalanından Muş’a gelen birisi bu gelişmişliği geldiği yol standartlarından da fark edebilmektedir. AK Parti her sahada, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada ve demokraside her türlü standartları yükseltirken maalesef günümüzde bu mübarek ramazan ve bayramları dinlemeden bunu sabote etmeye yönelik çalışmaları yürütülüyor ve yaşıyoruz.” dedi.

HERKES AKAN KANIN DURDURULMASINI İSTİYOR”

Muş’ta seçim süreci içerisinde gerek AK Parti ve gerekse BDP’ye oy veren herkesin tek temennisinin akan kanın durdurulması olduğunu kaydeden Çakar, seçimden sonra bölgede insanların ümit ve beklentilerinin sabote edildiğini ifade etti.

Çakar, Muş’ta seçim sürecinde gerek AK Parti'li olsun gerek BDP olsun, her vatandaş Allah rızası için şu akan kanı durdurun feryadını bize ilettiğine herkes tanıklık ettiğini söyledi. Muzaffer Çakar, "Ama takdir edersiniz ki seçimden sonra bu insanların ümitlerini sabote edecek gelişmeleri maalesef bölgemizde görmekteyiz. Ümit ediyorum ki Cenab-ı Hak geride bıraktığımız bu Ramazan ve bayramın bereketi hürmetine, insanların bu bir ay içerisinde temiz, asil ve salih insanların duaları inşallah atom bombası gibi tesir ederek birlik beraberliğimizi tekrar tesis edecek. En büyük beklentimiz büyük bir gelecek bizleri bekliyor. O’na inanıyoruz yarın bugünden daha güzel olacak. Bu hem Türkiye hem Muş hem de bütün İslam alemi için geçerlidir. Bu günler gelecek ve bizler göreceğiz Allah’ın izni ile. Bu ilahi program yolunda işliyor. Bu aziz milleti parlak bir gelecek bekliyor, inşallah birlik beraberlik ve tesanütle bu arızaların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Herkesin bayramını bu mana çerçevesinde kutluyor herkesi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” şeklinde konuştu.
Kaynak: cha