Tarihi Edirne Kırkpınar Güreşleri’nde geçmiş yıllarda başpehlivan 3’üncüsü olan, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yapılan güreşlerinde pek çok dereceler elde eden Serhat Gökmen Eylül ayında yapılan Manavgat Belediyesi 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde de başpehlivan olarak Manavgat’ı gururlandırmıştı. 
FİNALDE ORHAN OKULU’YU YENDİ

Başarılı sporcu son olarak geçen hafta sonu Balıkesir Sındırgı’daki yapılan sezonun son yağlı güreşlerinde de yarı finalde Mehmet Yeşil Yeşil’i, finalde de Kırkpınar Başpehlivanı Orhan Okulu yenerek başpehlivanlık kupasını aldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in destekleriyle başarıdan başarıya koşan Serhat Gökmen’in bu yükselişi, Manavgat’ta ve güreş camiasında büyük heyecan yarattı. Aynı güreşlerde Manavgat Belediyesi güreşçisi Mustafa Ölmez ise büyük orta 3’üncüsü olması ise herkesi sevindirdi. 

BAŞKAN SÖZEN TEBRİK ETTİ

Başarılı güreşçi Serhat Gökmen, hedefinin Kırkpınar Güreşleri’nde başpehlivan olmak olduğunu söyledi. Manavgat Belediyesi Güreş Koordinatörü Abdullah Seçim önderliğinde çalışan güreşçiler, 2016 sezonunda tüm Türkiye’de yapılacak güreşlerde fırtına gibi eseceklerine söz verdi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise, başarılı güreşçileri tebrik etti. Güreş Federasyonu tarafından Manavgat Belediyesi 5. Yağlı Güreşleri’nin 25 Eylül 2016 tarihinde yapılacağını da açıklayan Başkan Şükrü Sözen, ata sporumuz yağlı güreşleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.
Editör: Haber EDİTÖR