Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve belediye çalışanları arasında yaşanan iş barışı, görevinin 6. yılında da uyumlu ve memur lehine sevindirici bir şekilde devam ediyor. Başkan Sözen, 2015 yılı Sosyal Denge Tazminat Sözleşmesi’ni imzalayarak çalışanlarını bu yıl da sevindirdi. 
YILLIK TAZMİNATLARINI ALDILAR

Manavgat Belediyesi ve Tüm Bel Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası) arasında 2015 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi (Denge Tazminat Sözleşmesi) imzalandı. Sözleşme imza törenine Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, TÜM BEL SEN Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt ile Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Şimşek ve Aydın Öz katıldı. İmzalanan sözleşmeyle birlikte Manavgat Belediyesi’nde görev yapan 343 memur, yasanın gerektirdiği 80 TL iyileştirme zammı ve bir defaya mahsus Kurban Bayramı’nda 600 TL, Ramazan Bayramı’nda ise 300 TL Sosyal Denge Tazminatı almaya hak kazandı. Denge Tazminat Sözleşmesinin imzalanması Manavgat Belediyesi çalışanları arasında sevinç yarattı. 

ÇALIŞANLARIMIZ FAZLASINI HAK EDİYOR

TÜM BEL SEN Antalya Şube Başkanı, çalışanlarının hakkını her zaman koruyan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e sendika ve memurlar adına teşekkür etti. Daha önceki sözleşmenin 2012’de imzalandığını ancak Mart ayı itibarıyla 3 yılın dolarak yeni anlaşma için görüşmelerin başladığı belirtildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, imzalanan sözleşmenin tüm memurlara hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Başkan Sözen, “Görev süremizde her zaman emekçinin hakkının korumaktan yana olduk. Şüphesiz ki çalışan memurlarımızın daha fazla refah içinde yaşamasını isteriz. Ancak Büyükşehir Yasası’nın getirdiği şartlar ve günümüzün ekonomik koşulları yüzünden bütçemiz biraz daralmış durumda. Emekçi memurlarımız en fazla iyileştirmeyi hak ediyor. Belediye imkanları ölçüsünde en iyi iyileştirmeyi sendikamızla görüşerek yaptık. Bütün memurlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR