Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Huzurevi, Hayvan Barınağı gibi sosyal yatırımları ardı ardına hayata geçirip hizmete açan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük bir sosyal projeye daha imzasını attı. Başkan Sözen, çalışan dar gelirli ailelere destek vermek amacıyla Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi Projesini hayata geçiriyor. Side’de yapımı devam eden Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Açılış töreninin 24 Kasım 2015 Salı günü Saat 15.00 de düzenleneceği açıklandı. Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’ne 753 30 01 Nolu telefondan yapılan ön kayıt işlemlerinin ise devam ettiği belirtildi. 

KREŞ ve ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ

Side Mahallesi 1079 Sokak No 19’da Anadolu Hastanesi arkasında bulunan merkez, Çocuk Bakım Evi-Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi olarak iki farklı konseptten oluşuyor. Çocuk Bakım Evi-Kreş bölümü 3-4 ve 5 yaş grubu sınıflarından oluşacak. İkinci konsept olan Çocuk Kültür Merkezi’nde ise ilkokul düzeyinde eğitim gören çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine destek olunacak. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kreş ve çocuk kültür merkezi projesiyle bir büyük sosyal yatırımı daha gerçekleştirmiş olacaklarını 
söyledi. 

BAŞKAN SÖZEN’DEN DAVET

Başkan Sözen, “Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Huzurevi, Hayvan Barınağı gibi yatırımlardan sonra kreşimizi de hayata geçiriyor olmaktan çok mutluyuz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak bizim görevimiz. Bu sayede dar gelirli ailelerimize bir nebze katkımız olacak. 24 Kasım’da düzenleyeceğimiz kreş ve çocuk kültür merkezi açılış törenimize tüm Manavgat halkımızı davet ediyorum. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde bu mutlu günümüzü paylaşalım.” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR