Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Huzurevi, Hayvan Barınağı gibi sosyal yatırımları ardı ardına hayata geçirip hizmete açan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, büyük bir sosyal projeye daha imzasını attı. Başkan Sözen, çalışan dar gelirli ailelere destek vermek amacıyla Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi Projesini hayata geçiriyor. Side’de yapımı devam eden Manavgat Belediyesi Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi inşaatı tamamlanarak 24 Kasım’da düzenlenecek olan açılış törenine hazırlandı. Anaokulu için ön kayıtlar ise devam ediyor. Anaokulu ve Çocuk Kültür Merkezi’ne ön kayıt yaptırmak isteyenlerin
753 30 01 nolu telefondan yetkili belediye görevlisi ile irtibat kurması istendi. 24 Kasım’da düzenlenecek olan açılış töreni ile hizmete başlayacak olan Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi’nde hazırlıklar ise tüm hızıyla devam ediyor.

 

KREŞ VE ÇOCUK KÜLTÜR MERKEZİ

Merkez, Çocuk Bakım Evi-Kreş ve Çocuk Kültür Merkezi olarak iki farklı konseptten oluşuyor. Çocuk Bakım Evi-Kreş bölümü 3-4 ve 5 yaş grubu sınıflarından oluşacak. İkinci konsept olan Çocuk Kültür Merkezi’nde ise ilkokul düzeyinde eğitim gören çocukların gelişimlerine ve eğitimlerine destek olunacak. Manavgat Belediyesi, 3-4-5 yaş aralığında Çocuk Bakım Evi-Kreş bölümüne devam edecek çocukların evlerindeki sıcaklık ve güven duygusunu kreşte de yaşamaları ve her şeyden önemlisi mutlu olmaları amaçlanıyor.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kreş ve çocuk kültür merkezi projesiyle bir büyük sosyal yatırımı daha gerçekleştirmiş olacaklarını söyledi. Sözen, “Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Huzurevi, Hayvan Barınağı gibi yatırımlardan sonra kreşimizi de hayata geçiriyor olmaktan çok mutluyuz. Bu sayede dar gelirli ailelerimize bir nebze katkımız olacak. 24 Kasım’da düzenleyeceğimiz açılış törenimize tüm Manavgat halkımızı davet ediyorum” dedi. 
Editör: Haber EDİTÖR