23-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek festivalde Hande Yener, Murat Boz ve Funda Arar sahne alacak.

Bu yıl muz ve muz lifinden üretilen ürünlerin konu edileceği Turizm ve Festivali, 23 Mayıs Cumartesi saat 17.30’da Atatürk Anıtı önünden hareket edecek kortej yürüyüşüyle başlayacak.

İskele Şelale önünde yapılacak açılış konuşmasının ardından gösteri ve sergi stantları gezilecek. Festivalin müzik bölümü ise Şelale Önünde Serkan Çağrı ve orkestrasının konseriyle start alacak.

İLK GÜN HANDE YENER

15. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin müzik bölümü, Şelale Önünde Serkan Çağrı ve orkestrasının konseriyle başlayacak. Festivalin geleneksel halk konserlerinin ilk gününde ise Türk pop müziğinin kraliçesi Hande Yener sahne alacak. Belediye arkasında saat 22.00’da başlayacak konser ücretsiz olacak.

İKİNCİ GÜN MURAT BOZ


Her gün bir birinden ünlü üç sanatçıyı ağırlayacak olan Alanya, ikinci gün ise Murat Boz konserine ev sahipliği yapacak. Yine saat 22.00’da başlayacak konser, halka açık olarak olacak. Piyano, keman, ney ve davul gibi enstrümanları da çalabilen ünlü şarkıcı Murat Boz, bir çok müzik ödülünün altına imza attı. Sahne aldığı her yerde büyük beğeniyle karşılanan Boz, Festivalin ikinci gecesi Alanyalı hayranlarını coşturacak.

FİNALDE FUNDA ARAR…

Festivalin son günü 25 Mayıs Pazartesi, Belediye Arkasında saat 22.00’da sevenlerine seslenecek olan Funda Arar, aynı zamanda Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin kapanışını da gerçekleştirmiş olacak. Altın Kelebek ve Türkiye Video Müzik Ödülüne gibi bir çok ödüle layık görülen Funda Arar’ın, Alanyalılara unutulmaz bir festival finali yaşatması bekleniyor
Editör: Haber EDİTÖR