Özellikle Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köylere hassasiyetle önem veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Ahmetler Mahallesi’nde de büyük bir yatırım atağı gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, mahallede park, meydan, menfez ve asfalt çalışmalarını tamamladı. 

MEYDAN DÜZENLEMESİ ve PARK

Mahalle halkının isteği üzerine harekete geçen Manavgat Belediyesi ekipleri, Ahmetler Mahallesi’nde cami yanında yer alan 450 m2’lik alanda sürdürdüğü park ve meydan çalışmasını tamamladı. Çalışma kapsamında düzenlenen meydan alanı mahalle halkının toplanıp özel günlerini gerçekleştirip, zamanlarını geçirebilecekleri mekan oluşturuldu. Ahmetler Meydanı’ndaki çalışma, yürüyüş yolları, oturma alanları, pergoleli dinlenme alanı ve çocuk oyun grupları yerleştirilerek tamamlanmış oldu. 

2 ADET MENFEZ ve ASFALT İLE ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ahmetler Mahallesi’ndeki köy içi yollarına da el atarak toplam 1 kilometrelik asfalt döktü. Mahalle ulaşımının rahatlatılması amacıyla da bölgede 2 adet menfez inşa edildi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi olarak her gün 3 ekibin mahalle statüsüne geçen köylerimize hizmet götürdüğünü söyledi. Başkan Sözen, belediye bünyesinde oluşturulan birimin gece gündüz çalıştığını dile getirerek, çalışmaları program dahilinde yürüttüklerini de vurguladı. Başkan Sözen, her mahallenin ayrımsız ve ayrıcalıksız olarak hizmet alacağını söyledi.
Editör: Haber EDİTÖR