Kahkaha dolu filmin galası ise tüm oyuncuların katılımıyla Antalya Deepo Outlet Center’da gerçekleşti. Antalyalı sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği galaya komedyen Şafak Sezer, oyuncu Eda Ökerkan davetliler arasında yerini aldı.

Akdeniz’den gelen sıcak bir komedi eşliğinde gülmeye hazır mısınız? Son dönemin en komik oyuncuları arasında yerini alan Çetin Altay, güzel oyuncu Arzu Yanardağ ve köşe yazarı-sunucu Mesut Yar’ın başrollerini paylaştığı “Olur İnşallah” 5 Haziran’da vizyona girecek. Antalya’nın Yaylaalan Köyü’nde çekilen filmin galası da Antalya’da gerçekleşti. Antalya’nın sevilen alışveriş merkezi Deepo Outlet Center’da gerçekleşen galaya filmin oyuncularından Çetin Altay, Arzu Yanardağ, Mehtap Bayri, Sümer Tilmaç, Ayhan Rüzgar, Müfit Kayacan ve Mesut Yar katıldı.

Olur İnşallah filminin heyecanını yaşayan başrol oyuncusu Çetin Altay; “Güzel bir film, sıcak bir film, komik film oldu. Enerjisi çok yüksek. Herkes gelir inşallah" dedi. Filmin diğer başrol oyuncusu Arzu Yanar ise; “Olur İnşallah’ı biz çekerken çok eğlendik ve çok güldüm. Şimdi umarım sinemaseverlerde izlerken keyifli vakit geçirir” dedi.

Antalya’da gerçekleşen çekimlerde oldukça keyif aldığını belirten Mesut Yar; “Olur İnşallah filminde Belediye Başkanı olarak rol adım. Belediye başkanı da filmin fitilini ateşleyen adam. Antalya insanının sıcaklığını yansıtan çok keyifli bir film oldu. Yönetmenimiz Tolga Baş ve ekibinin emeğine sağlık” dedi.

Projeleriyle adından sıkça söz ettiren Tolga Baş gala öncesi verdiği röportajda; “Filmi çekmeden önce Yaylaalan köylüleriyle sohbet ettik ve daha sonra görüştüğümüz bazı köylüleri filme dahil ettik. Antalya yöresine özel şivelerin kullanıldığı filmimize köylülerimizin katkısını da göz ardı edemeyiz” dedi



İlk defa galaya geliyorum

Filmde Çetin Altay’ın babası rolünü oynayan başarılı oyuncu Sümer Tilmaç gala öncesi verdiği röportajda; “İlk defa galaya geliyorum çok heyecanlıyım” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR