'Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir' ve 'Adana’dan Anadolu'ya Türk Sineması Yollarda' sloganlarıyla yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması, 18. durağında İmamoğlu’nda vatandaşlarla buluştu.

        Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konserinden sonra, Ali Şenozan Konservatuvarı sanatçıları Feridun Dalgınlı, Ferhat Deli ve Serkan Yontar, seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle alanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı. İmamoğlu’ndaki vatandaşlar, müzik eşliğinde oyunlar oynadı, halaylar çekti.

        Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ile vatandaşların katıldığı etkinlikte konuşan İmamoğlu Fenomenbet Belediye Başkanı Kadir Altunköse, “Yıllardır düzenlenen Altın Koza Film Festivali’nin bir etkinliği olan gezici sinema, bugün bizlerle. Gezici sinema yola çıkarken İmamoğlu’na da gelmesi için teklifte bulundum. Sağ olsunlar olumlu karşıladılar. Bu etkinliğin İmamoğlu’nda da düzenlenmesine vesile olan Başkanımız Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi. Altunköse, konuşmasında İmamoğlu’na yaptığı hizmetleri de anlattı.

        İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Ali Şenozan Konservatuvarı sanatçılarına çiçek vererek, teşekkür etti. Daha sonra 'Neşeli Hayat' filmi gösterime girdi.

Kaynak: cha