PAGDER, sokak hayvanları için “Sıcak Bir Yuva Her Canlının Hakkıdır” sloganıyla, “Yuvaya Dönüşen Plastikler” kampanyası projesini başlattı.
 Ülke genelinde başlatılan kampanya boyunca toplanacak ve defalarca geri dönüştürülebilen atık plastikler (Plastik yoğurt-peynir kapları, pet şişeler ve kapakları, deterjan şişeleri, eski plastik oyuncaklar, işlevini kaybetmiş plastik damacanalar, plastik askılar vb.) yüzde 100 geri dönüştürülerek sokak hayvanlarını sıcak bir yuvaya kavuşturacak.

· Çevre ve geri dönüşüm bilinci yaratırken, hayvan sevgisi taşıyan herkesi üzen, çoğu kez çaresizlik hissettiren sokak hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik önemli bir adımı başlatacak olan PAGDER, öncülüğünü yürüttüğü bu projenin kamu spotu filmi çekimi için de üniversitelerin RTS (Radyo-Televizyon-Sinema) bölümü öğrencilerine açık olan bir yarışma düzenliyor.

· Yarışmaya katılacak öğrenciler, 31 Mart 2014, Pazartesi günü, saat 17:00’ye kadar maksimum 45 saniye uzunluğunda kamu spotu filmlerini PAGDER’e iletecek. 16 Nisan 2014 tarihinde de kazananların açıklanacağı yarışmada 1.nci olan ve kamu spot filmi TV kanallarında yayınlanacak olan ekip, 10 bin TL ödülün de sahibi olacak.
Editör: Haber EDİTÖR