Çocukların hayallerindeki renk dünyasını karışık tekniklerle uyguladıkları tuvaller, Agora Alışveriş Merkezi’nde hayat buluyor. Sergide İlkokul 2’inci, 3’üncü ve 4’üncü sınıflar, Ortaokul 5’inci ve 6’ıncı sınıflarının yanı sıra Lise 9’uncu ve 10’uncu sınıf öğrencilerinin yaklaşık 200 eserine yer veriliyor. İstek Yeditepe Koleji öğrencilerinin fırça darbelerindeki ‘Gökyüzündeki Renkler’ temalı resim sergisi, ‘Agora Alışveriş Merkezi’ zemin katta 4 Şubat 2018 tarihine kadar sanat tutkusu olan ziyaretçilerini bekliyor.

 

Agora Alışveriş Merkezi’den Çocukların Dünyasına Destek!

Açılışından bugüne gerçekleştirdiği etkinliklerle Antalya’nın odak noktası olan ve çocuklara verdiği önemle yola çıkan Agora Alışveriş Merkezi, Antalya’da çocukların dünyasına ve sanat’a destek vermeye devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi zemin katta yaklaşık 200 eserin sergilendiği resim sergisi açılışında, İstek Yeditepe Koleji öğrencilerinin müzik ve dans etkinliklerini de izleyenlerine keyif verdi. 

4 Şubat 2018 tarihine kadar açık kalacak ‘Gökyüzündeki Renkler’ temalı resim sergisi, çocukların hayal dünyası ile bütünleşen tuvalleri tüm sanatsever Antalyalıları bekleyecek.

Çocukların Eğlenceye Doyacağı “Maceracı Çocuklar- Survivor Parkuru” Etkinlikleri Başladı!!

Sömestr tatilinin tadını Agora Alışveriş Merkezi’nde çıkartan çocuklar hem yoğun geçen eğitim döneminin yorgunluğunu atıyor, hem de yaratıcılıklarını çeşitli aktiviteler ile geliştiriyorlar. 20- 24 Ocak tarihleri arasında açık kalacak “Maceracı Çocuklar Survivor” etkinlik parkuru, Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde tüm çocukları bekliyor. Survivor etkinlik alanında saat 13:00 ile 18:00 arası “Çocuklar Oyunlarla Öğreniyor” oyun parkurunda hem maceraya doyuyor, hem de atölye çalışmaları ile el becerilerini, eşleştirme oyunu ile zihinlerini geliştiriyorlar.

Birbirinden Renkli Atölye Çalışmaları ve Tiyatro Gösterileri ile Agora Sömestr Etkinlikleri Dopdolu Geçecek!

25- 28 Ocak tarihlerinde ise çocukların her zaman beğenisini toplayan klasikleşmiş çocuk tiyatroları ve atölye çalışmaları Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde olacak. 25 Ocak’ta Pamuk Prenses Kukla Tiyatrosu, 26 Ocak’ta Kırmızı Başlıklı Kız Tiyatrosu, 27 Ocak’ta Hansel & Gratel ve 28 Ocak’ta Deniz Kızı Ariel Tiyatrosu minik ziyaretçilerle buluşacak.

Ayrıca; 20- 21 Ocak ‘ta Kahramanlar Bando Takımı, 20- 21- 27- 28 Ocak’ta Robot Maskotlar ve 28- 29- 30- 31 Ocak & 1- 2- 3- 4 Şubat tarihlerinde yüz boyama ve sosis balonetkinlikleri de Agora Antalya AVM sömestr etkinliklerinde yer alacak.

“Maşa ile Koca Ayı” Lisanslı Çocuk Gösterisi Antalya’da İlk Kez Agora Alışveriş Merkezi’nde!

Birbirinden renkli aktivitelerin yer alacağı “Maşa ile Koca Ayı” lisanslı çocuk etkinliğinde çocuklar sömestr tatilini dopdolu geçirecekler. 29 Ocak- 4 Şubat tarihleri arasında saat 14:00- 19:00 saatleri arasında çocuklar Agora Antalya Alışveriş Merkezi’nde Maşa ile Koca Ayı’yla buluşarak onlarla söyleşiler, eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek, şarkılarla dans edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecekler.

Editör: Haber EDİTÖR