 |
|
|
|
|
KAN BANKASI
|
Anasayfa » Manavgat
BBP Manavgat İlçe Teşkilatı, Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okutacak
11 Mart 2010, 01:28 Site Admin
Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Teşkilatı, 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Keş Dağı'nda geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için mevlit okutacak.
BBP İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç, elim kazada yitirdikleri liderleri Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının birinci yıl dönümü anma programı çerçevesinde 19 Mart'ta Manavgat Külliye Camii'nde mevlit okutacaklarını söyledi. Kılınç, 25 Mart'ta parti binasında genel başkanlarını özlemle anmak için "Hasret" temalı fotoğraf sergisi açacaklarını kaydetti. Kılınç, "Rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nu yitirmenin acısını bir yıla yakındır yüreğimizde taşıyoruz. Mart ayı bizim için hüzün ayı. Sonsuzluğun sahibi Rabbimize kavuşan genel başkanımıza her daim minnet borçluyuz. Arkasında bize miras olarak dürüst ve ilkeli siyaset yapmayı bıraktığı için rahmetle anıyoruz. Öksüz bıraktığı çocukları Firuze ile Furkan'ı evladımız gibi görüyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin." diye konuştu.
Bu haber 57 defa okunmuştur.
 |
Manavgat |
 |
|
|
|
|
GOOGLE TRANSLATE
|
|
Copyrigt © 2002 Tüm Hakkı Saklıdır.
Ajans haberlerinin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak kesinlikle yasaktır. Portalımızda yayınlanan diğer haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
Yazar Girişi | RSS Kaynağı | Yazarlık Başvurusu | Gizlilik Bildirimi
Altyapı: MyDesign Haber Sistemi
|