Karacaören ve Alakır barajlarının çevresindeki köyler boşaltıldı - Akdenizim.Net-Alanya haber,Manavgat Haber,Antalya
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR SERİ İLANLAR SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM KÜNYE

HABER ARA


Gelişmiş Arama

EN ÇOK OKUNANLAR

NÖBETÇİ ECZANELER

       ANTALYA
       ALANYA
       MANAVGAT

TARİHÇE

ANTALYA
ALANYA
MANAVGAT
GAZİPAŞA

HAVA DURUMU

Detaylı bilgi için resmin üzerine tıklayın.

Karacaören ve Alakır barajlarının çevresindeki köyler boşaltıldı

Karacaören ve Alakır barajlarının çevresindeki köyler boşaltıldı

Tarih 08 Şubat 2010, 23:25 Editör Site Admin

Antalya'da Karacaören ve Alakır barajlarının bulunduğu bölgedeki yerleşim yerleri tedbir amaçlı boşaltıldı.

Antalya il genelinde etkili olan şiddetli rüzgâr ve aşırı yağışlı hava sebebiyle Aksu'daki Karacaören ile Finike'deki Alakır barajlarının bulunduğu bölgedeki yerleşim yerlerinin tedbir amaçlı boşaltıldığı öğrenildi. Aşırı yağış sebebiyle oluşabilecek bir olumsuzluktan etkilenmemeleri için baraj kapaklarının önündeki yerlerde yaşayanlara uzak bölgedeki yakınlarının yanına gitmeleri tavsiye edildi. Manavgat ilçesindeki Oymapınar ve Manavgat barajlarında ise tehlike olmadığı belirtildi.

Antalya'yı etkisi altına alan olumsuz hava doğuya doğru kaymaya başladı. Şehir merkezinde ve Antalya'nın batı bölgesinde hava normale dönmeye başladı. Meteoroloji, doğu ilçeleri için hortum uyarısında bulundu. Kaymakamlıklar konuyla ilgili uyarıldı.

Kaş ilçesine bağlı Palamut Köyü'nün muhtarı Şaban Ardıç, 50 yıldır bugünkü gibi bir yağışla karşılaşmadıklarını belirterek, "Sel suları okul bahçemizin duvarını yıktı. Bahçedeki basketbol potaları bile sel sularına kapıldı." dedi.

Öte yandan Manavgat'ın Hocalar köyünde Lütfiye Evren isimli vatandaşın evine yıldırım düştü. Olayda yaralanan ya da ölen olmazken yıldırı düşen evde maddi hasar oluştu.

Bu haber 60 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Antalya

Yılın Turizm Valisi ödülünü aldı.

Yılın Turizm Valisi ödülünü aldı. Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'e Almanya'nın Berlin şehrinde 'En İyi Turizm Valisi' ödülü verildi.

İptal kararı sadece Kırcami'yi kapsıyor

İptal kararı sadece Kırcami'yi kapsıyor Antalya'da 1/50 bin ölçekli çevre düzeni planı ile 1/25 bin ölçekli nazım imar planlarıyla ilgili iptal kararın...

TARİH VE SAAT

">>

KAN BANKASI

GOOGLE TRANSLATE

Fıkra Odası Fıkra Odası
Beni bulamayacaksınız
Mehmet Uğur Mehmet Uğur
Aşk Zamanı
Köyün Delisi Köyün Delisi
SABIR TAŞI
L. Berberoğu L. Berberoğu
Eski Alanya'yı Solumak...
Dedikodu Kazanı Dedikodu Kazanı
işçi alımları
Cemal Şencan Cemal Şencan
Baz İstasyonları
Cüneyt Asan Cüneyt Asan
KARAKIZ ( 1 )
Aslı Özlü Aslı Özlü
DİŞ GICIRDATMA ( BRUKSİZM ) --1--
Dobra Dobra Dobra Dobra
Ortalık Toz Duman..
Feza Akay Feza Akay
GÜVEN İYİDİR KONTROL DAHA İYİDİR
Uğur Aydınlı Uğur Aydınlı
Atatürk'ü anıyoruz

ANKET

Alanya'nın Yeni Stadyumunun adı ne olursa Alanya ve Tarihini yansıtır?










Tüm Anketler

GALERİ

ŞANS OYUNLARI

SİTE İSTATİSTİKLERİ

Kategori 53
Haber 4633
Yorum 313
Haber Okuma 354755
Editör 21

Copyrigt © 2002 Tüm Hakkı Saklıdır. Ajans haberlerinin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak kesinlikle yasaktır. Portalımızda yayınlanan diğer haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.
Yazar Girişi | RSS Kaynağı | Yazarlık Başvurusu | Gizlilik Bildirimi

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi