Sağlık, inşaat, turizm, gayrimenkul, tarım, enerji alanlarında başarılı çalışmalar yürüten ‘Şekerlisoy Şirketler Topluluğu’nun genç CEOsu Onur Şekerlisoy ;Athena isimli yeni inşaat projesi ileİstanbul lüksünü ve konforunu Mersin’e taşıyor.
Kendine Ait Koy ve Mandalina Bahçelerinden Geçerek Denize Ulaşma Lüksü Kendine ait bir koya sahip Athena Rezidans,12 sit alanının bulunduğu bir bölgede; Mersin / Ayaş’ta eşsiz doğa, deniz ve tarih manzarası arasında yükseliyor. Mandalina bahçelerinin arasından geçerek denize inilen bu proje doğayla iç içe bir yaşam isteyenler için inşa ediliyor.Günümüzde lüks kavramının, artık doğal olana daha yakın yaşamak olduğunun altını çizenOnur Şekerlisoy; ’’ Denize inmek için mandalina bahçelerinin arasından geçmektir gerçek lüks. Yada tarihi su kemerine karşı yüzmek.. İstanbul’da birbirinin içine sıkıştırılmış kaotik yapılanmalara‘’lüks’’ denmesi bana çok tuhaf geliyor. Biz Athena’yı bir meyveyi dalından yemek isteyen, izlediğidenize yazın girme lüksüne sahip olan, tarih ile doğanın kesiştiği yerde yaşamanın lüksüne sahip olmak isteyenler için inşaa ediyoruz. Bunun için de lüksü de, zenginliği de, bu proje ile yeniden tarif ettiğimize inanıyoruz’’ şeklinde konuştu.Huzurlu bir yaşam alanı arayanlara, residence konforu sunacak olan bu proje, ismini; zeka, sanat, strateji, ilham kavramlarını simgeleyen Yunan Tanrıçası Athena’dan alıyor.Kleopatra’nın saçlarını taradığı koy olarak bilinen Sultan Koyu'nun tam karşısında büyük birkomplekste yer alan, Ayaş Plajı'na 70 mt, Kızkulesi merkezine 5 km, Elaiussa-Sebaste'ye ise 3 kmuzaklıkta bulunan Athena Residence çevresinde, Kanlı Divane, Cennet-Cehennem, 3 GüzellerNarlıkuyu, Nekropol ve Kilise Tarihi Su Kemeri gibi kültürel miraslar bulunuyor.Athena Rezidans’tan Daire Alan Herkesin Bir Zeytin Ağacı Olacak Athena Rezidans ismini zeka, sanat, strateji, ilham kavramlarını simgeleyen Yunan Tanrıçası Athena’dan alıyor. Doğaya zeytin ağacını armağan eden tanrıça olarak bilinen Athena’dan ismini
alan bu projenin yaratıcısı Şekerlisoy Şirketler Topluluğu’nun genç CEO’su Onur Şekerlisoy ;’’İnşa ettiğimiz Athena Projesi ile hem insanlara lüksün zirvede olduğu, 12 sit alanı ile çevrili doğal bir yaşam sunuyoruz, hem de bulunduğumuz bölgeye yeni ağaçlar kazandırarak doğaya olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Athena Rezidans’tan daire alan herkesin adına bir zeytin ağacı dikiyoruz. Yıkmadan yapmak, sadece var olan güzellikleri korumak değil aynı zamanda var olan bugüzelliklere yenilerini kazandırmak hedefi ile çalışıyoruz’’ dedi.

15 Eylül 2016’da Satışa Sunulacak

Türkiye’nin en başarılı mimarlarından Burçin Özgül, Onur Özgül ve Jibid Bulgan ile çalışılan veinşaat çalışmaları devam eden Athena Projesi , 1+1, 2+1 ve bahçe katlarından oluşan lüks dairelerini 15 Eylül 2016 tarihi itibari ile satışa sunacak.
Editör: Haber EDİTÖR