Gaziantep'te bir vatandaş, alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen bir konu yüzünden, eşi yanında bulunduğu esnada silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırı sonucu eşi hayatını kaybederken, kendisi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

        Olay, Serinevler Mahallesi 9 nolu sokakta meydana geldi. Yusuf Öztürk (65) isimli vatandaş, eşi Güllü Öztürk (62) ile beraber sokakta yürüdüğü esnada, bir otomobilden inen 2 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırı sonrası Güllü Öztürk olay yerinde hayatını kaybederken, Yusuf Öztürk de olay yerine gelen ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan ve Öztürk'ün yeğenleri olduğu iddia edilen Adem ve Mahmut K. isimli kardeşleri yakalamak için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

        Öte yandan, vatandaşlar, olay yerinden kaçan kişilerin aracının camlarını kırarken, Öztürk'ün olay yerine gelen bazı yakınları da sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: cha