Samsun’da üvey babasıyla kavga eden 25 yaşındaki İ.K., benzin dökerek üvey babasının oturduğu evi yakmak istedi. Çıkan yangında üvey baba ve bir kadın ağır yaralandı.

Vefat eden annesiyle 3 yıl evli kalan 57 yaşındaki A.Ş. isimli üvey babasının evine giden İ.K., evde yabancı bir kadın görünce üvey babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma sonrası evden çıkan İ.K., bu kez eline aldığı bir bidon benzinle eve döndü. İki katlı evin üst katında oturan üvey babasının evine benzin döküp ateşe veren İ.K., olay yerinden kaçtı. Alevler içinde kalan evdeki üvey baba 57 yaşındaki A.Ş. ile 47 yaşındaki kadın arkadaşı Y.A. ağır yaralandı. Duman kokusunu alan komşuların durumu polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri içerdeki iki kişiyi yaralı olarak kurtardı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık ve Tedavi Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Seyyar satıcılık yaptığı öğrenilen İ.K., arama çalışması başlatılan polis ekipleri tarafından kaçmaya çalışırken gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Kaynak: cha