Caddebostan’daki Slimwell Konsept, ileri teknoloji cihazları ile sağlıklı ve zinde bir incelik sağlarken, kısa sürede etkili sonuçları ile deneyenlerin yüzünü güldürüyor.

4 cihazdan oluşan ve farklı teknolojiler ile maksimum etkiyi sağlayan bu zayıflama ve incelme sistemi “Slimwell Konsept” olarak nitelendiriliyor. Zayıflama, incelme, selülit tedavisi, vücut kontürünü düzeltme gibi etkilerinin yanı sıra;  cilde nüfuz eden kolajen ve ozon ile de cildi yenileyerek gençleştiriyor.

İncelmenin yanı sıra; kas gelişimi, kardiyovasküler direnç artışı, selülitle savaş ve genç bir cilt yapısı gibi etkileri ile de son derece verimli sonuçlar veren Slimwell Konsept, ücretsiz deneme seansları ile herkesin bu deneyimi yaşamasını hedefliyor.

Su içinde çevrilen bisiklet ile hem serinde spor yapmanın keyfini yaşatırken, hem de 16 jakuzi jeti ile masaj etkisi sayesinde hızlı ve orantılı incelme sağlıyor.

Slimwell Konsept uzman ekiplerinin sizin sıkıntınıza ve sağlık durumunuza özel hazırladığı seans içerikleri ile; vakum altında koşu bandı, suda bisiklet ve uzakdoğu masaj yönteminin teknolojik altyapılı cihazları ile 10 seansta istenilen sonuçlar alınabiliyor.

Son derece konforlu ve sağlıklı bir zayıflama yöntemi olan Slimwell Konsept, hızlı ve etkili çözümleri ile kullananların zayıflama hedeflerini yerine getirince alışkanlık yaratıyor. Tüm cihazların kullanılarak uygulandığı bu incelme ve zayıflama prosedürü, 1,5 saat süre ile spor salonunda geçireceğiniz aynı zaman diliminden daha etkili bir spor imkanı yaratıyor.

Slimwell Konsept ile hızlı, sağlıklı zayıflama ve incelme olanağını; Caddebostan’daki genel merkezde veya seçkin sağlık ve güzellik merkezlerinde deneyimleyebilirsiniz.

Editör: Haber EDİTÖR