Mutfak sanatları, şarap ve yüksek kaliteli yemekle ilgilenen profesyonellerin oluşturduğu Paris merkezli uluslararası gastronomi topluluğu Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, sokak değişmeyen lezzetlerin adresi, Antalya markası Paçacı Şemsi’de buluştu ve Paçacı Şemsi’nin değişmeyen geleneksel  lezzetlerinin  tadına baktı.

Dernek yöneticileri, üyeler ve misafirlerinin katıldığı yemekte tadım ustalarına başlangıç olarak kendi suyunda pişmiş Kelle Paça ikram edildi. Beyin, Tuzlama, Dil ve Ayak Söğüş ikramı ile devam eden yemeğin ara sıcakları Mumbar, İşkembe ve Çürük oldu. Kuzu Tandır ve Kuzu Kelle ana yemek olurken, tatlı olarak Arap Kadayıf ve Kabak Tatlısı sunuldu.

Chainedes Rotisseurs Antalya Bölge Başkanı M.Nihat Tümkaya yemek sonunda yaptığı konuşmada kuzu, kelle, söğüş, ayak, paça ve işkembe gibi geleneksel lezzetlerin hazırlanışı ve sunumuna ev sahipliği yapan Paçacı Şemsi yöneticilerine ve mutfak ekibine teşekkür etti. Tümkaya ve dernek yöneticileri daha sonra yemekte emeği geçenlere derneğin plaketlerini sundu.

Editör: Haber EDİTÖR