Sokak iftarları programıyla her gün farklı bir mahallede vatandaşları buluşturan Denizli Belediyesi Umut-2 sakinlerine iftarda sürpriz yaptı. Ramazan etkinlikleri kapsamında şehre gelen sunucu İkbal Gürpınar ve tasavvuf müziği sanatçısı Erkan Mutlu’yu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Umut-2’de gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlar ile buluşturdu. Başkan Bahisarena Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın ev sahipliğini yaptığı iftar programına katılan iki ünlü isim vatandaşların yoğun sevgi gösteriyle karşılandı.

İftar sofrasının kurulduğu alanda bulunan herkes ile tek tek selamlaşan ve Ramazanlarını kutlayan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan alana gelen misafirlerle birlikte yan yana oturdu. Ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Bu gün aramızda halka mal olmuş iki önemli isim var. Davetimizi kırmayarak bizlere eşlik eden İkbal Gürpınar ve Erkan Mutlu’ya çok teşekkür ediyorum. İncilipınar ve Adalet Parkları’nda bize eminim ki unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Halka mal olmuş iki önemli isimle halkın içinde orucumuzu hep birlikte açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor.” dedi.

İkbal Gürpınar ise “Türkiye’nin pek çok farklı bölgesine çeşitli vesilelerle gidiyorum. İlk kez böyle güzel bir organizasyona Denizli Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ın daveti üzerine katılma fırsatım oldu. İyi ki gelmişim. Ramazanın maneviyatına uygun bir ortamın burada Denizli Belediyesi tarafından yaratılmış olması beni son derece mutlu etti. Denizlililer adına sevinç duydum. Çünkü böylesi bir başkanları var. Kendisini kutluyorum ve davet için teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konuklar Umut-2 sakinleriyle fotoğraf çektirdi.

Kaynak: cha