Her yıl 4 Nisan, insanlara bağımlı yaşama alışkanlıkları nedeniyle kentlerde yaşam mücadelesi veren kedi ve köpeklerin durumuna dikkat çekmek amacıyla, Dünya Sokak Hayvanları Günü olarak kutlanıyor. Sokaktaki dostlarımızı sahiplenerek, onlara sıcak bir yuva sağlamak isteyen hayvan severlere destek olmayı amaçlayan Aksigorta, 4 – 11 Nisan 2019 arasında, belediye barınaklarından bir hayvanı sahiplenerek, [email protected] adresine ‘Hayvan Sahiplendirme Sözleşmesi’ni beyan eden herkese Pati Sigortası’nı hediye ediyor.

Ailenizin minik üyesi her zaman güvende

Kendi sağlığı kadar, patili dostlarının da sağlığını önemseyen hayvan severler, aşıları tamamlanmış ve yönetmeliğe göre Türkiye’de üretimi, satışı ve beslenmesi tehlike arz etmesi sebebiyle yasaklanan Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi ırklar haricindeki 6 aydan büyük 10 yaştan küçük tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpeklerini Aksigorta’nın Pati Sigortası ile güvence altına alıyor. Böylece hayvan dostları, Pati Sigortası ile kapsamlı veteriner ağı ve acil durumlarda ihtiyaç duyulan tüm hizmetlere sahip olacak.

Pati Sigortası trafik kazasından kalp krizine dek pek çok riski kapsıyor

Patili dostlarımızın daha sağlıklı ve güvende bir yaşam sürebilmesi için Aksigorta Pati sigortası ile trafik kazası, yüksekten düşme, başka bir kedi veya köpek ile kavga sonucu oluşan kırık ve yaralanmalar, herhangi bir kaza veya enfeksiyon sebebiyle oluşacak göz sorunları, yanık, elektrik çarpması, yabancı cisim yutma veya batması, böcek ısırması, ısı çarpması, boğulma tehlikesi gibi durumlarda gereken acil tedavi masrafları sigorta kapsamında bulunuyor. Değerli dostlarımız için poliçe kapsamında anlaşmalı veterinerlerde yılda 1 kez ücretsiz muayene ile birlikte tırnak kesimi ve göz-kulak temizliği hizmetleri yer alıyor. Ayrıca can dostunuzun kaybolması durumunda kayıp ödül ödemesi limitler dahilinde karşılanıyor.

Editör: Haber EDİTÖR