Bursa'da görev yaptığı polis merkezinde silahını temizlerken, kaza kurşunuyla kendini vuran ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru için Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törende, Gürler Altay'ın kızı ve oğlunun polis olan annelerine sarılması herkesi duygulandırdı.

Polis memuru Gürler Altay (38), 31 Temmuz'da görevli olduğu Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Polis Memuru İsmail Özbek Polis Merkezi'nde temizlediği silahının kaza sonucu ateş almasıyla göğsünden yaralandı. Ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki çocuk babası Altay, yoğun bakıma alındı. Altay, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Gürler Altay için Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Çok sayıda polis memuru ve polis müdürünün katıldığı törende Altay'ın polis memuru olan eşi Huriye Altay iki çocuğuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Huriye Altay, "Güllerim nasıl kendine yakıştırdın?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Gürler Altay'ın 9 yaşındaki kızı Elif ile 12 yaşındaki oğlu Erol Can Altay, tören boyunca annelerine sarıldı.

Yapılan duanın ardından Gürler Altay'ın cenazesi Bağlarbaşı Haci Veli Camii'ne götürüldü. Gürler Altay, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Kaynak: cha