Uşak'ta Fatma Eren isimli vatandaş, ihtiyaç sahibi bir aileyi ramazan boyunca evinde misafir ediyor. Kimse Yok Mu Derneği Uşak Şubesi gönüllüsü olan Eren, Demir ailesini ramazanda evinde ağırlama kararı aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Eren, “İlk davet ettiğimizde, rahatsız etmekten çekinerek kabul etmediler. Israrcı olduk, Allah'ın bize verdiği nimetleri ve imkânları paylaşmak istedik. Bizi kırmayıp davetimize icabet eden Demir ailesine teşekkür ediyorum.” dedi. Hasta olduğu için sadece bir aile misafir edebildiğini söyleyen Eren, "Keşke daha fazla aileyle paylaşabilseydik Betkanyon bu ramazanı. Evime ayrı bir bereket geldi.” şeklinde konuştu. Eşi mermerci olan Fatma Hanım, “Durumu iyi olan herkes böyle bir aileye sahip çıksa bu ülkede, hattâ dünyada ihtiyaç sahibi kimse kalmaz. Yardım edenlerin evine de huzur ve bereket gelir.” diyerek, herkesi böyle iyiliklere davet etti.

Demir ailesi de şimdiye kadar ramazan aylarını hep yalnız ve sıkıntı içinde geçirdiklerini belirterek, "Bu ramazan bizim için de çok farklı oldu. Bize evini açan Fatma Eren’e ve ailesine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Kaynak: cha