Samsun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde görev yapan güvenlik personeline eğitim semineri verildi.
Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKM)’nde düzenlenen seminere katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halis Ölmez, “Toplumsal olaylara müdahale konusundaki bu tür eğitimleri rektörlük olarak çok önemsiyoruz. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nün bu tür eğitim çalışmaları memnuniyet vericidir. Amacımız bizlere çocuklarını emanet etmiş ailelere güven telkin etmek ve eğitimlerini tamamladıktan sonra güvenli bir şekilde geri dönmelerini sağlamaktır.” dedi.

Düzenlenen seminer hakkında bilgi veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güvenlik Müdürü Recep Agce, “Üniversitemizde kaliteli bir güvenlik hizmeti verebilmek ve huzurlu bir güven ortamını devam ettirebilmek için eğitim seminerlerini çok önemsiyoruz. 4 gün boyunca sürecek seminerlerimize çalışan tüm personelimiz iştirak edecektir.” şeklinde konuştu.

Seminerin ilk dersinde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Nejat Köksal ve Komiser Yardımcısı Mustafa Şahin ‘Mevzuat’ ve ‘Toplumsal olaylarda kanuni çerçevede nasıl müdahale edilir?’ konularını anlattı.
Kaynak: cha