Memurlar Vakfı (Meva) Kadın Kolları tarafından AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'a 'Meva Onur Ödülü' verildi.

Memurlar Vakfı Kadın Kolları tarafından Ankara Zambak Kültür Merkezi'nde iftar öncesinde düzenlenen ve sunuculuğunu Göknur Dereli'nin yaptığı programda konuşan Meva Kadın Kolları Başkanı Güler Ölçüm, vakıflarının 1995 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Memurlar Vakfı'nın birçok ildeki şubeleri ile kamu personeli arasında sosyal, kültürel, ekonomik ve eğitim alanlarında yardımlaşma, dayanışma amacıyla çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Vakfın birçok etkinliğe imza attığını ve önemli isimleri de ödüllendirdiğini dile getiren Ölçüm, bu yıl Meva Onur Ödülü'nün AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat'a layık görüldüğünü kaydetti. Ölçüm konuşmasının ardından Eronat'a ödülünü takdim etti.

Ödülü almasının ardından bir konuşma yapan Milletvekili Eronat ise bu ödülün kendisi için büyük bir önemi olduğunu ifade ederek, ödüle layık görüldüğü için Meva Kadın Kolları'na teşekkür etti. AK Parti hükümeti olarak bir çok icraata imza attıklarını hatırlatan Eronat, Güneydoğu'daki kültürel zenginlik ve hükümetin bölgede yaptıkları yatırımları görmeleri için programa katılanları Güneydoğu illerini gezmeye davet etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin yer Bahis Siteleri aldığı programda Başkent İlahi Grubu da tasavvuf musikisinden eserler seslendirdi. Programda ayrıca zor günler geçiren Arakan'daki Müslümanlar için yardım toplandı.
Kaynak: cha