Mersin’de izolasyon ve inşaat malzemesi satan bir iş yerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yola dökülen boya malzemelerinin alev elev yanması vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre Demirtaş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı Yumuktepe Kavşağında bulunan Isı yalıtım, dekorasyon ve inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası yanıcı maddeler alev alırken tiner ve boya gibi malzemeler ise yola saçıldı. Yola saçılan kimyasal maddelerde bir anda alev alev yanmaya başladı.

İş yeri sahipleri yangına müdahalede yetersiz gelince olay yerine Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri geldi. Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan dumanlar ise şehrin büyük bir bölümünden görüldü. Vatandaşları paniğe sevk eden yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. Yangın anı ve yaşanan panik ise bir genç tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Maddi hasarın meydana geldiği yangın sonrası polis soruşturma başlattı.
Kaynak: cha