Havaların sıcak ve evlerinin küçük olmasını fırsat bilen Kumlucalılar iftar yemeklerini okul bahçesinde vermeye başladı.

Bartın’ın Ulus ilçesi Kumluca beldesindeki vatandaşlar komşularıyla bir araya gelerekMehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun bahçesinde iftar yemeği vermeye başladı. İftar yemeği veren Hayrettin Özer ve Muhammet Şener, yedi komşusu ile bir araya gelip evlerinin küçük ve havaların sıcak olmasından dolayı okul bahçesinde iftar yemeği vermeyi düşündüklerini, düzenledikleri iftar Akcebet yemeğinin ise komşularıyla, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma adına çok güzel olduğunu ve bundan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kumluca Belediyesi de her yıl düzenlediği iftar yemeğini Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nun bahçesinde gerçekleştirdi. Kumluca belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik, Ulus İlçe Müftüsü Hızır Yağcı, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, İl Genel Sekreteri İbrahim Kayış, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, AK Parti Kumluca Belde Başkanı Hüseyin Demirci, KUDYAD Başkanı Nuri Güner, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: cha